Lyt til dyr

Om mig

Hvem er jeg?

Det er mig, der er Issabell og indehaver af LYT TIL DYR. Jeg kom til verden i en lille nordsjællandsk by i sommeren 1980.

Jeg har altid været en følsom, empatisk og omsorgsfuld pige, og som barn var jeg temmelig genert. Det er jeg dog vokset mig fra. 

I dag bor jeg i Ølstykke sammen med min lille hund Abby og marsvinet Timy. Jeg blev mor til min skønne datter,  i en alder af bare 19 år.  

Fra barns ben af har jeg altid været tosset med dyr.

Mine forældre har ofte fortalt mig, at jeg knap nok kunne gå, før jeg selv søgte kontakten med dyrene. At jeg uden frygt kravlede hen til selv de største hunde. 

Har altid følt en stærk tilknytning og tryghed med de fantastiske firbenede pelsklædte skabninger. En følelse af at være forbundet og forstået på en og samme tid.

Spiritualiteten og dyrene

Som barn havde jeg flere temmelig voldsomme oplevelser med den åndelige verden, som gjorde at jeg i mange år lukkede ned for mine evner og var rædselsslagen for alt spirituelt. 

Da jeg i 2017 fik lukket op til mine evner, har jeg udforsket og udviklet mine medfødte spirituelle evner. Jeg er dybt taknemmelig for den gave og den nye livsvej de har vist mig.

Jeg føler, at jeg langt om længe får udlevet mine største potentialer og jeg elsker, at jeg kan hjælpe andre mennesker med at forstå deres dyr. 

" En følelse af, at være forstået og forbundet på en og samme tid "

Hvordan fandt jeg min livsvej?

Min karrierevej

Har siden mine ungdomsår været fascineret af transformation. At gå fra noget og forvandle og transformere det til noget helt andet.

Som ung lige ud af folkeskolen var min plan, at jeg skulle ud og have karriere indenfor Frisør faget. At forvandle kunders hår – var en af mine helt store drømme som barn. Da det ikke lykkedes mig, at få en elevplads som frisør, var jeg lost. Følte mig fortabt, da jeg ikke havde en plan B.

Det endte med at jeg valgte at gå vejen, som lægesekretær, da flere i min familie var uddannet indenfor kontorbranchen. Her kunne jeg bruge mine empatiske og omsorgsfulde evner i mange år overfor patienterne. Men der manglede noget – passionen for faget var der ikke. Det var ikke det jeg brændte for. Følte mig fastlåst  og ønskede mere frihed til at være mig. At der måtte være noget andet og mere til mig derude et sted.

Skæbne bestemt

Skæbnen ville at jeg i foråret 2017 på et kursus for lægesekretærer, stødte på en clairvoyant, som fik åbnet mig op for mine medfødte evner, så jeg ikke længere var bange for den spirituelle verden og mine egne evner. 

Jeg fandt hjem i mig selv igen og en helt ny verden åbnede sig for mig. Herfra er det gået stærkt. Da dyrene altid har haft en helt særlig plads i mit hjerte, var det naturligt for mig at gå vejen og uddanne mig som dyretelepat. 

Nu har jeg over 400 udførte telepatier med i min erfaringsrygsæk og der er kommet flere uddannelser til bl.a. kranio sakral terapi til dyr og Reiki Healing. Min rejse er langt fra færdig endnu, da jeg aldrig bliver færdig med at vokse som person og i mit fag, så jeg er sikker på, at der kommer mange flere uddannelser til i takt med min videre livsvej udfolder sig.

Jeg elsker hvert minut af mit arbejde og brænder for at hjælpe både mennesker og dyr til mere klarhed, større forståelse og personlig udvikling, så vi alle kan blive vores  største og bedste selv.  

Min Mission

Ved at lytte til det vores dyr fortæller os, kan vi ikke blot forstå dem bedre. Men de viser os verden i et andet perspektiv, hvor vi også kan blive klogere på os selv, vores handlemønstre og vores egne udviklings potentialer. 

Skal jeg også hjælpe dig og dit dyr?

Mit Curriculum Vitae

 • Oktober 2021 – Juni 2022 Uddannelse til certificeret numerolog – ved numerolog Allberte Nio Willeby. 
 • August 2021 Clarity – ved numerolog Allberte Nio Willeby
 • Juni 2021 Promote & Influence – ved numerolog Allberte Nio Willeby
 • April 2021 Reiki Healer grad II – ved Healer og forfatter David Læby. 
 • Marts 2021 Reiki Healer grad I – ved Healer og forfatter David Læby. 
 • November 2020 The Masterson Method. 
 • Oktober 2020 Workshop “Telepatiske Evner” – ved dyretelepat Mathilde Denning. 
 • Okt. 2020 Afspænding af Hest med KST Modul 3 og ganganalyse – ved KST terapeut Heidi Kjærsgaard. 
 • Okt. 2020 Workshop “Massage af hest”. 
 • Sep. 2020 Afspænding af Hest med KST Modul 2 Bagpart – ved KST terapeut Heidi Kjærsgaard. 
 • Aug. Workshop KST afspænding af hest.
 • Aug. 2020 Afspænding af Hest Modul 1 Forpart – ved KST terapeut Heidi Kjærsgaard. 
 • Juli 2020 Workshop “Dyrepersonligheder” – ved dyretelepat Mathilde Denning. 
 • Juni 2020 Kursus Fjernclairvoyance – ved medium Sebbastian Lorantius. 
 • April 2020 Workshop “Afdødekontakt” – ved medium Rikke Rasmussen. 
 • Marts 2020 Workshop “Akasha Arkivet” – ved Betina Salkvist.
 • Feb. 2020 Telepatisk Masterclass i Dyretelepati – ved Betina Salkvist. 
 • 2001-2018 Lægesekretær på hospital.  

Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook & instagram