Lyt til dyr

NEWS

Herunder kan du læse Nyheder, begivenheder og informationer for LYT TIL DYR

Så er programmet for Hillerød Horse Show blevet offentliggjort. Kom og vær med.

02.10.2021

Køb din billet her.

Mød mig på Hillerød Horse Show

21.09.2021

Yahhh, jeg kan nu afsløre, at jeg deltager i dette års Hillerød Horseshow 2021. Jeg er at finde alle 3 dage på LYT TIL DYR stand. Kom  forbi til en lille snak og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe dig og dit dyr. Du kan også på standen deltage i konkurrencen om en gratis billedtelepati for dig og dit dyr. 

Fredag d. 12. november kl. 12.30 og Søndag d. 14. november kl. 12.00 går jeg på scenen med foredrag. Her vil jeg fortælle lidt om “hvordan det at lytte til det vores dyr fortæller os, kan øge forståelsen for vores dyr, men også hjælpe os til at blive mere bevidste om at lytte til vores egen indre stemme og vejledning. Hvordan vi kan bruge dyrene, som vores guider i livet.”

Ses vi til Hillerød Horseshow 2021?

Glæder mig til at møde dig på LYT TIL DYRS stand. 
Knus Mia

 

Den nye Hjemmeside er klar

21.09.2021

Tadaaa!
Så er den nye hjemmeside endelig klar og skudt i luften. 
I udarbejdelses processen har jeg fundet ud af, at jeg kan meget mere end jeg vidste jeg kunne. Har selv stået for det nye layout, men har heldigvis fået hjælp til den tekniske del af min kære farmand. 
Tusind tak for hjælpen, Far.

Hjemmesiden har udfordret mig, taget tid, presset mig, sat min kreativitet løs og meget mere. Den er blevet så meget federe og er SÅ meget mere mig end jeg nogensinde havde turde håbe på. 

Håber at I vil tage rigtig godt imod den. 

Knus fra Mia